tiistai 26. tammikuuta 2016

Sisko ja sen veli

Käteni liukuu Joonan niskasta käsivartta pitkin farkkujen etumukselle. Löydän sormillani housujen vetoketjun, jonka vedän auki suudellessamme, Joonan hapuillessa käsiään paitani alle. Irroittauduin suudelmasta riisuakseni paitani, jonka alta löytyy käteensopivat, täyteläiset rinnat, joissa nännit olivat jo kovettuneet. Ohjasin Joonan huulet vasemmalle nännilleni. Hän imaisi sen suuhunsa, leikitteli sillä hampaillaan. Tunsin koko vartaloni värisevän. Joonan kädet vetivät minua pakaroistani kohti housuissaan olevaa puolikovaa kyrpää.

Joona päästi minut vapaaksi otteestaan, mutta vain hetkeksi. Hän veti paitansa ja housunsa pois päältään, jättäen vain bokserit ylleen. Joona katsoi minua syvän sinisillä silmillään. Vastasin hetken hänen katseeseensa, ennen kuin ihailin hänen vartaloaan. Joona oli 180 cm pitkä, leveäharteinen ja hoikka, hieman treenattu. Hänellä oli isot kädet ja viettelevä hymy. Ja iso kyrpä. 

Joona tuli taas minua vasten, tarttui farkkujeni vyötäröstä kiinni ja veti ne nopealle liikkeellä alas. Samalla hän nosti minut ylös ja kaatoi minut sängylle. Jatkoimme suutelua, käteni vaeltelivat Joonan selässä, ja samaan aikaan työnsin lantiotani kohti Joonan pullottavaa haaroväliä. Tunsin pikkuhousujeni kostuvan joka kerta enemmän, kun Joonan kyrpä painoi pilluani. Minua jännitti, vaikka olin harrastaut seksiä ennenkin. Mutta nyt kyseessä oli oma isoveljeni.

Elehdin Joonalle, että hän nousisi päältäni ja kääntyisi selälleen. Nousin sängyn viereen ja vedin hänen bokserinsa pois. Hänen kalunsa oli nyt täysin pystyssä, vapauduttuaan ahtaista boksereista se hypähti Joonan treenattua vatsaa vasten. Menin hänen vierelleen makaamaan vatsalleni ja aloin hieromaan isoa kyrpää kädessäni. Joona laittoi silmänsä kiinni ja heitti päänsä taaksepäin kosketuksestani. Hänen kätensä nousi silittämään hiuksiani ja painamaan huuliani kohti edessäni jöpöttävää komeaa kalua. Kuljetin kieltäni pitkin paksua vartta, jonka tunsin paisuvan vielä lisää kädessäni. Veljeni vartalo värisi edelleen, ja tunsin kosketuksen hiuksistani siirtyvän pakaroilleni ja sieltä kohti märkää pilluani. Sormien työtyessä sisääni itsekin värähdin ja työnsin lantiotani alaspäin.
"Tuu istumaan mun kasvojen päälle", kuulin Joonan sanovan. Vilkaisin hänen himosta tummentuneita silmiään ja tein niin kuin hän pyysi.

"Nyt ota muna suuhun samalla kun nuolen sua, pikkusisko", kuulin Joonan äänen vaimeana altani. Jos mahdollista, kostuin vielä enemmän ja himoissani kaaduin edessäni odottavan kyrvän päälle. Imaisin terskan suuhuni, pyörittelin hitaasti kieltäni sen ympärillä ja runkkasin vartta samalla. Nautin veljeni kielestä, joka pyöri klitorikseni ympärillä, ja sormista pillussani. Vein kalun pidemmälle suuhuni pitkin työnnöin, syvälle kurkkuun asti ja pidin sitä hetken siellä. Tiesin Joonan pitävän siitä, sillä kerran kännissä hän oli avautunut minulle siitä. Sen jälkeen olen himoinnut pitkään tuottavani tyydytystä Joonalle sillä tavalla.

Työntelimme molemmat lantioitamme toistemme huulia kohden nopeammalla tahdilla. Aloin hieman vikisemään kyrpä suussani, olin jo lähellä orgasmia, kun Joona veti sormensa pois pillustani ja läpsäytti pakaroitani ja sanoi:
"Älähän siskokulta luule, että näin helpolla pääset." Kuulin hänen sylkäisevän kädelleen, ja kohta tunsin, kuinka veljeni työnsi pitkiä sormiaan anukseeni. Ulvahdin, kun ssulkijalihakseni antoi periksi, mutta pian taas jo huokailin nautinnosta. Jatkoin kyrvän imemistä samalla, kun Joona vei sormiaan sisälläni edestakaisin, pian jo lisäten kolmannen sormen. Neljännen kohdalla en pystynyt enää pidättämään huutoani ja anelin veljeäni jo työnttymään sisääni. Hän veti sormet anuksestani, heittäydyin pois hänen päältään, vatsalleni sängylle odottamaan muhkeaa kalua sisääni. Joona tarttui minua lantiosta kiinni, ja työntyi voimalla suoraan perseeseeni.
"Aaah, pane mua, pane mua veli!" huusin kiimassani. Kyrpä tuntui sisälläni taivaalliselta, jokainen työntö painui syvemmälle ja syvemmälle. Joonan pallit läiskyivät ihoani vasten, kuulin hänen huohottavan. Hän tarttui minua hiuksista, nosti päätäni ja suuteli himoissaan niskaani. Vaikersin nautinnosta hänen allaan, hapuilin kädelläni peiton reunaa. Jokainen työntö vei minua kohti orgasmia, tunsin kuinka Joonan suonikas kalu hyväili aukkoani. Aavistin työntöjen nopeutuessa Joonan saavuttavan omaa huippuaan, ja aloin työntämään vielä kovempaa itseäni kyrpää kohden. Hän vei kätensä rinnoilleni, puristi melkein satuttaen ja laukesi suoleeni. Joona huohotti, heitti minut ympäri ja työnsi sormensa pilluuni. Samalla hän laskeutui nuolemaan klitoristani vielä hetkeksi, kunnes saavutin räjähtävän orgasmin veljeni ansiosta. Joona nousi vierelleni makaamaan ja veti minut syliinsä.
"Eihän sua kaduta?" Joona kysyi. Hymyilin hänelle ja vastasin: "Ei kaduta, niin kauan kun vaan tää ei jää tähän yhteen kertaan."
"Ei varmasti jää", sain vastaukseksi vielä ennen kuin nousimme ja menimme yhdessä suihkuun. Siellä molemmat saimme toisiltamme vielä perusteellisen pesun, kahdesti. Pesujen välillä otimme vielä yhden kierroksen kylpyammeessani.Menikin pidempään kuin lupasin, pahoittelut siitä. Mutta mitä piditte, kommentteja ottaisin mieluusti vastaan! :)

2 kommenttia:

  1. upeaa :) itse toivoisin luettavaksi sellaista, missä on mies ja nainen ja paljon tuhmien puhumista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ja kiitos postausaiheesta, yritän saada inspiraation tällaiseen tekstiin ;)

      Poista