tiistai 19. tammikuuta 2016

Täällä taas!

Erittäin liian pitkän tauon jälkeen olen taas palannut tietokoneen ääreen, kun sellainen mulla vihdoin on. Koneettomuus oli nyt osasyynä tähän taukoon, ja suurempana syynä oli oma jaksamattomuus, opiskelukiireet ja melkein pari kuukautta kestänyt ahdistunut mieliala, joten en halunnut enää ottaa stressiä tänne postailusta. Ja en ole uskonut kirjoitustaitoihini, joten on kirjoittaminen kaikin tavoin jäänyt... mutta, toivottavasti saan tämän tauon anteeksi :)

Tein viime vuoden puolella kyselyn, että millaisia tarinoita haluaisitte lukea. Laitan tähän vielä tulokset:

Heteroseksi erilaisilla mausteilla   8
Lesbo-/homoseksi   6
Isä/tytär tai äiti/poika -seksi  8 + yksi kommenteissa
Sisarusten välinen seksi  4
Seksi julkisella/kielletyssä paikassa   5
Kolmenkimppa (mies ja kaksi naista)   4
Kolmenkimppa (nainen ja kaksi miestä)   4
Jokin muu, mikä?  1 (tästä en löytänyt kylläkään kommenttia)


Eli vanhempi-lapsi-seksi kiinnosti eniten, toiseksi eniten heteroseksi erilaisilla mausteilla ja kolmanneksi eniten samaa sukupuolta olevien seksi. Mulle käy hyvin, yritän nyt alkaa panostamaan tähän postailuun, toivottavasti löytyy ennen kaikkea aikaa. Tää kevät tulee olemaan todella kiireinen, mutta kai sitä aina joskus löytyy aikaa pienelle annokselle erotiikkaa? ;)

Tän postauksen alle voi vielä kommentoida, jos on jotain tarinoiden aiheita mielessä.

Ja jos jollain on kova halu päästä kirjottamaan seksinovelleja tai muita tänne sopivia tekstejä, mutta itse ei välttämättä halua kirjoituksiaan julkaista, niin voin tehdä aina välillä vieraskynä-postauksia, olisiko kenelläkään kiinnostusta? Laita sähköpostia osoitteeseen ella.eine1@gmail.com, niin keskustellaan asiasta! :)

Yritän saada tänään tai viimeistään huomenna postattua uuden tekstin. Toivottavasti olette malttaneet odottaa ;)

~Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti