sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Lauantai-illan huuma

Heräsin lauantaiaamuna yksin. Viereisellä tyynyllä oli lappu, jossa mieheni pahoitteli sitä, että on joutunut lähtemään töihin aamulla. Nousin sängystä ja etsin puhelimeni. Laitoin miehelleni tekstiviestin:
"Huomenta rakas, toivottavasti sulla ei mene myöhään tänään. Nähdään illalla <3". Laittauduin valmiiksi ja lähdin kaupungille ostoksille. Kiertelin vaatekauppojen alusvaateosastoja miettien, mitkä miellyttäisivät miestäni. Halusin ilahduttaa häntä jotenkin pitkän työviikon jälkeen. Löysin mustat pitsiliivit ja stringit, jotka olivat täydelliset. Löysin myös täydellisen mekon iltaa varten; syvänpunainen, erittäin avoin kaula-aukko, ihonmyötäinen ja juuri sopivan lyhyt. Kotona minulla oli jo mustat, pitsireunaiset reisiin asti ylettyvät sukat, jotka sopivat asuun täydellisesti. Maksoin ostokseni ja lähdin takaisin kotiin.

Siivoilin kotimme päivän aikana, kun odottelin miestäni kotiin. Kello läheni jo viittä, eikä miehestäni ollut kuulunut päivän aikana mitään. Päätin mennä pukeutumaan päivän ostoksiini ja laitoin miehelleni viestin, jossa kysyin, koska hän tulee. Hetken päästä sain vastauksen:
"Lähdin juuri toimiston pihalta, olen kotona vartin päästä. Tarvitseeko minun käydä kaupassa?" Vastasin kieltävästi, ja menin makuuhuoneeseemme. Sytyttelin kynttilöitä, laitoin verhot kiinni, ja kävin odottamaan.

Ei mennyt kauaakaan, kun kuulin ovelta kolinaa. Nousin seisomaan ja suoristelin mekkoani. Katsoin vielä itseäni peilistä ennen kuin astuin makuuhuoneesta eteiskäytävälle. Mieheni oli selkä minuun päin, joten hiivin hänen taakseen, laitoin käteni hänen silmilleen ja sanoin:
"Pidä silmät kiinni siihen asti, kunnes annan luvan avata ne."
"Okei, miksi?" mieheni kysyi hämmentyneenä. Lähdin johdattamaan häntä kohti makuuhuonetta vastaamatta mitään. Laitoin hänet istumaan huoneessa olevalle nojatuolille, sammutin kaikki valot, vain kynttilät jäivät valaisemaan huonetta. Menin radion luo, laitoin sen päälle ja sanoin miehelleni:
"Tämän takia. Nyt voit avata silmäsi." Seisoin mieheni edessä, pukeutuneena punaiseen pieneen mekkoon, pitsisukkiin ja mustiin korkokenkiin. Huomasin, että mieheni piti näkemästään. Sen katseen rohkaisemana, aloin strippaamaan hänelle.

Aloin liikuttelemaan lanteitani viettelevästi hänen edessään. Käänsin selkäni ja pyöritin kiinteitä pakaroitani, nyt jo melkein hänen sylissään. Pyörähdin ympäri ja istuin hajareisin hänen syliinsä suutelemaan häntä. Suutelin hänen kaulaansa, niskaansa, leukaansa ja lopulta suoraan huulille, samalla avaten hänen paitansa nappeja. Mieheni siveli selkääni ja kylkiäni. Hän löysi mekkoni vetoketjun, jota hän alkoi avata. Annoin hänen avata sen looppuun asti ennen kuin nousin hänen sylistään ja jatkoin tanssimista. Mieheni heitti paidan päältään pois, avasi housunsa ja laittoi kätensä niiden sisään. Minä heitin mekkoni pois paljastaen vartaloni hänelle. Menin takaisin hänen luokseen. Otin mieheni vapaan käden ja nostin sen pyöreille rinnoilleni. Hän puristeli rintojani samalla kun suutelimme kiihkeästi. Käteni hapuili samalla mieheni haaroväliä, josta löysin hänen kovan kalunsa. Hieroin sitä hitaasti ja kiusoitellen.

Irroittauduin miehestäni, vedin hänet seisaalleen tuolista ja riisuin häneltä loputkin vaatteet pois. Työnsin hänet sängylle ja potkin itseltänikin korkokengät pois. Nousin hänen päälleen, ja hitaasti riisuin rintaliivini pois. Näin mieheni tuijottavan rintojani ja nielaisevan. Nautin hänen katseestaan. Heitin liivit pois, ja samassa mieheni tarttui minuun ja heitti minut sängylle makaamaan. Hän veti yltäni stringit pois ja työnsi päänsä minun jalkojeni väliin. Hengähin yllätyksestä ja kiihotuksesta, kun mieheni alkoi nuolla minua. Hän levitti jalkojani ja työnsi pian sormensa sisääni. Huohotin nopeaan tahtiin ja työnsin lantiotani häntä kohden. Samaan aikaan hieroin nännejäni ja mieltäni poltteli jo saada mieheni kalu syvälle sisälleni. Mieheni huomasi haluni, nousi päälleni ja pitkään kestäneen suutelusession jälkeen hän työntyi vihdoin sisääni. Painauduimme tiukasti toisiamme vasten, ja minä vääntelehdin hänen allaan. Tunsin, kuinka hänen kalunsa työntyi syvemmälle ja syvemmälle sisälleni. Jatkoimme hetken panemista näin ja huohotimme, kunnes sain kuiskattua mieheni korvaan:
"Vaihdetaan asentoa." Mieheni nousi päältäni, minä työnsin hänet selälleen ja nousin hänen päälleen. Otin hänen kalunsa käteeni, ja työnsin sen sisääni. Mieheni laittoi kätensä lanteilleni, ja aloin liikkumaan ylös ja alas hänen päällään. Huomasin mieheni kasvoilla nautinnon, kun hän pystyi näkemään pyöreiden ja kiinteiden rintojeni liikkeen. Katsoin häntä kiinteästi ja kiihkeästi silmiin ja hieroin rintojani samalla. Hän puristi entistä tiukemmin itseään minua vasten.

"Ota mut takaapäin... ja rajusti", kuiskasin mieheni korvaan, kun nousin hänen päältään. Menin polvilleni sängylle, kumarruin, ja mieheni nousi taakseni. Hän tarttui lantiostani kiinni, ja työntyi sisääni. Hän pani minua lujaa, hän sai minut huutamaan ja huohottamaan. Mieheni ähisi ja puristi minua itseään vasten niin lujaa, että tunsin hänen kynsiensä painautuvan ihooni. Nautin siitä pienestä kivusta, jota se aiheutti. Pian tunsin mieheni laukeavan sisääni. Hän hidasti vauhtia, veti kalunsa pois sisältäni, suuteli selkääni ja kuiskasi:
"Sinä et tullut vielä", ja heitti minut selälleen ja alkoi uudestaan nuolemaan minua. Pilluni oli herkillä ja mieheni nuollessa sitä huohotin ja vääntelehdin. Kun hän vielä työnsi sormet sisääni, ei mennyt enää kauaa, kunnes tulin. Lakkasin hetkeksi hengittämästä. Sitten huohahdin, vedin mieheni viereeni ja suutelimme vielä kiihkeästi toisiamme. Mieheni käsi lepäsi rinnoillani, minä olin tarttunut häntä pakaroista, kun hän katsoi silmiini ja sanoi:
"Tämä oli ehdottomasti paras tapa, jolla minut oot tähän mennessä yllättänyt."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti