lauantai 26. syyskuuta 2015

Mies palaa matkoilta

Huudatin radiota keittiössä ja tiskasin. Lauleskelin mukana ja välillä vähän tanssahtelin. Miesystäväni oli tulossa samana iltana työmatkalta ja oli mukava saada hänet takaisin kotiin. Huuhtelin astioita ja laitoin ne kuivauskaappiin kuivumaan. Radiosta kajahteli mainokset.

Tiskaamisen lomassa mietin tulevaa iltaa. Emme olleet nähneet miesystäväni kanssa viikkoon. Viikon takainen yömme oli silti elävästi mielessäni. Olimme harrastaneet seksiä koko yön; välillä kiihkeästi, toisiimme tarrautuen, välillä hellän rakastavasti. Mieleeni nousi hetki, jolloin hän nosti minut seinää vasten ja työntyi syvälle. Värähdin muistaessani, miltä se tuntui. Laitoin silmät kiinni, ja käteni hakeutui pikkuhousuihini. Olin jo märkä ja kostuin lisää hyväillessäni itseäni. Jätin tiskit odottamaan, ja menin makuuhuoneeseen.

Kävelin suoraan lipaston luo, jossa säilytin lelujani. Valitsin parhaimman dildoni, asetuin sängylle ja jatkoin pilluni hyväilyä. Otin dildon huulieni väliin ja imin sitä. En ollut viikkoon tyydyttänyt itseäni. Olin kiimainen. Siirsin dildon suusta pilluuni. Ensin hyväilin sillä klitoristani, hitaasti ja kiusoitellen. Pyörittelin lantiotani dildon ympärillä, hengitin jo hieman raskaammin. Laitoin vibran päälle, ensin hiljaiselle ja nostin voimakkuutta nautiskellen. Hyväilin vartaloani toisella kädelläni, ja pian tartuin toisesta rinnastani kiinni ja puristelin sitä. Tunsin, miten nännini kovettui hyväillessäni itseäni. Dildo värisi edelleen märässä pillussani.

Tyydytin itseäni nautiskellen, hitaasti ja kiusoittelevasti. Liikutin dildoa klitorikseni päältä alemmas, lähelle kireää reikääni, mutta ennen kuin työnsin sen sisään, vedin sen pois. Työnsin lantiotani dildoa vasten. Kiihotuin lisää joka kerta, kun dildo ei työntynytkään sisääni. Lopulta en kestänyt enää. Vein dildon reiälleni ja painoin sen syvälle sisääni, ja aloin panemaan sen kanssa. Huohotin ja tartuin sängyn päädystä kiinni.

"Mikä näky", kuului ovelta. Tunnistin sen mieheni ääneksi. En lopettanut tyydyttämistäni, vaan avasin jalkojani vielä lisää, jotta mieheni näkisi kaiken vielä paremmin.
"Tule mukaan", sain huokaistua, eikä mennyt kauaa, kun mieheni oli astellut sängyn luo ja painoin päänsä jalkojeni väliin ja alkoi nuolemaan pilluani ahnaasti. Hän siirsi käteni pois dildolta, otti sen omaan käteensä ja laittoi sen pois. Hän oli heittänyt kaikki vaatteensa pois ennen kuin oli tullut sänkyyn, ja nyt hän nousi päälleni ja painoi komean kalunsa sisääni kiihkeästi. Älähdin, se tuntui niin hyvältä. Hänen huulensa hakeutuivat kaulalleni, minun käteni raapivat hänen selkäänsä ja lantiomme työntyivät samassa rytmissä toisiaan vasten. Tunsin orgasmin olevan lähellä ja anelin miestäni panemaan minua lujempaa. Huohotin koko ajan lujempaa, mieheni kiimainen ja kuuma vartalo päälläni. Hän otti toisen nännini suuhunsa, ja silloin minä tulin. Haukoin henkeäni ja huusin selkäni taipuessa kaarelle. 

"Mä haluan ottaa sulta suihin", onnistuin ähisemää mieheni korvaan. Hän nousi päältäni, meni viereeni makaamaan ja minä vuorostani työnsin pääni hänen jalkojensa väliin. Hänen kalunsa maistui pillulleni ja se sani minut kiihottumaan uudestaan. Imin kalua niin lujaa kuin pystyin, ja kuulin, kuinka mieheni alkoi ähisemään ja huohottamaan. Tartuin kovakouraisesti hänen palleistaan kiinni ja aloin puristelemaan niitä työntäessäni hänen kaluaan syvemmälle kurkkuuni. Mieheni tarttui päästäni kiinni ja alkoi painamaan sitä vielä alemmas, jotta kalu menisi entistä syvemmälle. Pian kuulin mieheni huohotuksesta sen, että hänkin laukeaisi pian, ja otin kalun suustani ja aloin runkkaamaan sitä kuumaa ja sykähtelevää kalua käsilläni. Halusin saada spermat rinnoilleni ja vatsalleni... Hetken päästä mieheni laukesi päälleni, ja painoi minut taas alleen. Hän nuoli rinnoiltani spermaansa, ja nousi pian suutelemaan minua. Suutelimme pitkään ja tulisesti, eikä mennyt aikaakaan, kun aloitimme uuden kierroksen.

12 kommenttia:

  1. Nää sun tarinat on sairaan kiihottavia, koskettelen itseäni joka kerta kun eksyn tänne... Jatka kirjoittamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, että oon onnistunut kirjottamisessani, kiitos paljon palautteesta! :)

      Poista
  2. Mikset ole kuukauteen kirjoitellut? Uskon etten ole ainoa, joka on tekstejäsi odotellut :)

    VastaaPoista
  3. Mä eksyin blogiisi ekan kerran ja heti ekaksi sain lukea tosi kiihottavaa tekstiä. Mä oon kotona nyt ihan kiimassa ja mieheni on työmatkalla. Odotan tuoretta postaustasi.
    - Ruhtinatar -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että tykkäsit! Toivottavasti oot malttanut odottaa näin pitkään uutta postausta, tänään tai huomenna julkaisen, riippuen miten saan sen kirjoitettua valmiiksi :)

      Poista
  4. Missä uudet tekstit? :D oottelen innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa, toivottavasti oot jaksanut odotella näinkin pitkään! :)

      Poista
  5. Tekstiäää!!! Nää on mahtavia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tänään tai huomenna tulee uusi teksti! Toivottavasti oot malttanut odottaa :)

      Poista
  6. Wow, ekaa kertaa tänne eksyin ja tsiisus oot tosi hyvä kirjottaa tällasia :D ja tosissaa helvetin kiihottavia ha nyt panettaa xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos paljon! :D Toivottavasti saat panetukseen jostain helpotusta ;D

      Poista