sunnuntai 22. tammikuuta 2017

ASSISTENTTI | lentokoneessa | toinen luku

Siis kyllä niin alkaa mennä hermot ton Facebookin toimintaan. En pysty taaskaan käyttämään luomaani tiliä nimelle Ella Eine, koska sehän ei siis ole oikea nimeni, ja se paska haluaa, että todistan henkilöllisyyteni. No, ei auttanut muu kuin tehdä omalla, oikealla nimellä toinen profiili ja sen kautta blogille omat sivut Faceen. Nyt odottelen taas, etä pääsisin eri bloggaajat-ryhmiin, että voisin jakaa postuaksiani ja/tai blogini sivua niihin. 

No mutta, toivottavasti tämä tavoittaa edes muutaman teistä, sillä Assistentti-tarinani saa jatkoa! Toivottavasti kostutte ;)       xoxo Ella

Ainiin - ja täältä löytyy tarinan ensimmäinen osa ;)

ASSISTENTTI | uusi työpaikka | ensimmäinen luku

~~~~

Istuin mustan auton takapenkillä matkalla lentokentälle. Kello oli vasta viisi aamulla, ja olin todella saanut kiskoa itseni ylös sängystä, että olin ollut ajoissa. Onnekseni olin pakannut valmiiksi edellisenä iltana ja valinnut vaatteetkin jo etukäteen.

Vaatteita valitessani olin miettinyt, tulisiko alkuviikolla tapahtunut vessakohtaus tapahtumaan. Poskiani kuumotti joka kerta, kun muistelin sitä. En ollut kertonut ystävilleni siitä mitään. Enkä ollut saanut edes kertoa, kenen matkaan olin nyt lähdössä, kun olin allekirjoittanut salassapitosopimuksen. Vaikka toisaalta, en olisi varmaan kenellekään kertonut asiasta, halusin pitää sen vain itselläni. Enkä ollut nähnyt Jamesia tai muitakaan bändin jäseniä viimeiseen kolmeen päivään, sen verran kiireisenä Isabella oli minut pitänyt. En ollut uskaltanut vielä kysyä Isabellalta, kuuluiko työhöni oikeasti se, että toteutin miesten jokaisen toiveen.

”Kiitos”, sanoin kuskille, joka nosti mustan matkalaukkuni auton takakontista ulos. Kesäinen aamu oli kirkas ja lämmin tuuli heilutti kesämekkoni helmaa lentokentän laidalla. Olimme matkalla San Diegoon, jossa tulisi olemaan vielä lämpimämpää kuin Lontoossa sillä hetkellä oli. Näin lentokoneen olevan jo valmiina kiitoradan vieressä, sen lähellä seisomassa pienen ihmisporukan. Tunnistin Jamesin jo kaukaa, ja tunsin, kuinka poskiani alkoi kuumottaa. Kävelin laukkujeni kanssa lentokoneen luo ja tervehdin väsyneen näköisiä miehiä.
”Huomenta”, sanoin pirteästi ja ojensin jollekin työntekijälle matkalaukkuni, joka vei sen koneeseen.
”Miten joku voi olla noin pirteä heti aamusta?” Henry mutisi ja haroi tummia, kiharia hiuksiaan pois kasvoiltaan. Naurahdin huvittuneena.
”Jonkun täytyy olla. Ja Isabella sanoi, että se on minun hommani… Joten tässä sitä ollaan”, hymyilin. Näin sivusilmällä, kuinka James ja Nate juttelivat matalalla äänellä ja vilkuilivat minua vähän väliä, ja varsinkin Naten silmät liukuivat hitaasti varttani pitkin. Silloin tajusin sen, että he juttelivat siitä, mitä minun ja Jamesin välillä oli tapahtunut. Huomasin miettiväni, olisiko seuraavaksi Naten vuoro?

”Maria, mennään koneeseen”, Lucas veti minut pois mietteistäni. Kapusin portaat miesten perässä ylös, ja suuni miltei aukesi hämmästyksestä, kun näin lentokoneen sisältä. Olin odottanut jotain, mikä näyttäisi vähän samalta kuin normaalit lentokoneet sisältä olivat. Mutta eteeni avautui tilava, vaalean harmaalla sisustettu tila. Molemmin puolin käytävää oli kaksi pöytäryhmää, joiden molemmilla puolilla pystyi istumaan. Oven vasemmalla puolella oli oviaukko, jonka edestä oli sillä hetkellä verho vedetty pois, ja pystyin näkemään kerroksittain olevat leveät sängyt. Katselin ympärilleni ihaillen, kunnes tajusin, että olin ainoa työryhmän jäsen, joka oli tullut miesten kanssa lentokoneeseen.
”Missä Isabella ja muut ovat?” kysyin Lucasilta, joka oli minua lähimpänä. Mies kääntyi katsomaan minua leikkisä hymy huulillaan.
”Suurin osa matkustaa tavallisella lennolla, tai on matkustanut jo… Jotkut ovat koneen etuosassa. Mutta sinut Isabella lupasi meille”, Lucas iski silmää, kääntyi sitten istumaan yhden pöydän ääreen. ”Tee olosi mukavaksi, lento tulee kestämään melkein kaksitoista tuntia… Välillä voi tehdä pahaa istua paikallaan. Silloin voit käyttää kenen tahansa meidän sängyistä”, mies jatkoi kiusoitellen. Punastuin hieman, mutisin jotain epäselvää vastaukseksi ja heitin käsimatkatavarani ylähyllylle, ja istuin vastakkaiselle puolelle käytävää kuin missä Lucas istui. Kauaa en saanut istua yksin, ennen kuin Nate istui viereeni, hurmaava hymy huulillaan.

”Hei kaunokainen”, Nate tervehti minua. Naurahdin hieman nolostuneena ja pyyhkäisin vaaleanruskean hiuskiharan silmiltäni.
”Hei Nate”, sain sanottua samalla, kun eksyin miehen kirkkaansinisiin silmiin ja hurmaavaan hymyyn. Nate laski kätensä reidelleni, joka oli enää puoliksi kukallisen kesämekon helman peitossa. Nielaisin ja yritin olla näyttämättä ilmeestäni, että tilanne kiihotti minua jo nyt.
”Haluatko katsoa nousun jälkeen kanssani jonkun elokuvan? Ja sen jälkeen, kun olemme syöneet, voisimme mennä vaikka… nukkumaan?” Nate iski silmää ja puristi reittäni samalla. Purin huultani ja yritin olla huokaisematta. Kykenin vain nyökkäämään, joka sai pehmeän naurahduksen karkaamaan miehen huulilta.
”Hienoa… Ennen sitä, että voin hakea meille koneen ja peiton, haluaisin kuulla sinusta lisää”, hän sanoi päättäväisesti, lukitsi omat silmänsä minun silmiini. Siinä tilanteessa en voinut muuta kuin alkaa kertoa itsestäni Natelle.

Nousun jälkeen jatkoimme edelleen juttelua elokuvan sijaan ja huomasimme, että meillä oli paljon yhteistä. Koko sen ajan, mitä juttelimme, Naten kädet vaelsivat reisilläni, välillä ne nousivat myös niskaani, joka sai ihoni nousemaan kananlihalle ja pilluni kostumaan. Omat kätenikään eivät malttaneet pysyä paikoillaan, ja huomasin flirttailevani Natelle niin hyvin kuin vain osasin. Muutaman tunnin jälkeen meille tarjoiltiin lounas, jonka jälkeen Nate kävi sanomassa muille jotakin, joka sai miehet nauramaan ja iskemään minulle silmää. Sitten Nate tarttui käteeni ja vei minut verhon takana odottavaan makuusoppeen. Hän veti verhon oviaukon eteen, ja sulki haitarioven, jota en ollut aiemmin huomannut. Sitten hän kääntyi ympäri ja käveli suoraan luokseni.

”Tätä hetkeä olen odottanut jo kolme päivää… Harmi, että James tajusi seurata sinua silloin, kun tapasimme ensimmäisen kerran, olisin mieluusti ottanut sinut jo siellä naistenhuoneessa”, Nate sanoi vetäessään minua päälleen sängylle. Naurahdin nolona, mutten silti siirtänyt katsettani pois miehen silmistä.
”Se tuli silloin hieman yllättäen… Vähän niin kuin tämäkin”, totesin hiljaa, annoin käsieni etsiytyä miehen t-paidan helmalle. Tunsin vatsalihasten ääriviivat ohuen sinisen paidan alla, ja huomasin, miten miehen farkkujen etumus kävi allani ahtaaksi. ”En kuitenkaan aio valittaa tästä tilanteesta lainkaan…” sain vielä sanottua, ennen kuin Nate veti minut suudelmaan.

Miehen huulet olivat pehmeät ja maistuivat persikalle. Painauduin suudelmaan täysillä, samalla liikuttelin lantiotani Naten housuissa olevaa kohoumaa vasten. Kun hänen housunsa kävivät hänelle aivan liian ahtaiksi, hän nosti minut päältään ja riisui kaikki muut vaatteet yltään paitsi valkoiset bokserit.
”Sinun vuorosi”, hän hymyili, oli jo laittanut kätensä kyljelleni ja avasi vetoketjua. Pian mekko oli jo koneen lattialla, samoin kuin valkopitsiset c-kupin rintaliivit. Nate katseli kehoani silmät loistaen, ja olin todella varma siitä, ettei hänen kalunsa voinut enää olla kovempi.
”Tasoissa? Vai pitäisikö minun vielä vähentää jotain?” kuiskasin hänen korvaansa, liu’utin käsiäni hänen paljasta rintakehää pitkin boksereiden reunalle. Naten silmät melkein sulkeutuivat, kun leikittelin hänen kalullaan. Lopulta hän ei enää kestänyt, vaan heitti minut sängylle selälleni, kiskoi ensin minun pikkuhousuni pois, sitten omat bokserinsa ja hyppäsi päälleni.

Nate työntyi täydessä seisokissa olevalla kalullaan todella märkään pilluuni, ja alkoi liikutella lantiotaan todella nopeaan tahtiin. Huokailin hänen allaan, hänen kalunsa täytti pilluni äärimmilleen. Raavin kynsilläni Naten selkää, hän puri huuleni miltei verille suudellessamme. Pian hän käänsi meidät ympäri niin, että minä olin hänen päällään. Aloitin nopeatempoisen ratsastuksen hänen kyrpänsä päällä, ja Nate hieroi kovettuneita nännejäni sormiensa välissä. Kyrpä sisälläni osui juuri oikeaan paikkaan, ratsastin koko ajan vain kovempaa ja kovempaa. Nate siirsi kätensä rinnoiltani pakaroilleni ja alkoi auttaa temmon ylläpitämisessä, puristeli samalla niitä samalla niin kovaa, että olin varma, että siitä jäisi vielä jälki. Purin huultani, etten olisi liian kovaääninen, mutta kun Nate veti toisen nännini huuliensa väliin, en voinut enää olla hiljaa ja sain orgasmin. Nate jatkoi väkisin lantioni liikuttelua, kun itse tärisin orgasmini voimasta hänen päällään. Sain henkäistyä miehelle, että jatkaa edelleen, sillä vaikka olin jo saanut yhden orgasmin, en todellakaan ollut valmis lopettamaan. Nate veti kalunsa ulos pillustani, kun orgasmi oli lopulta väistynyt, ja käski minut menemään kontilleen eteensä. Nostin pyöreän peppuni hänen eteensä, painoin selkäni kaarelle ja otin jo valmiiksi kunnon otteen sängyn reunasta, sillä olin todella varma siitä, ettei Nate olisi millään lailla hellä.

Nate nosti pakaroitani vielä ylemmäs, jonka jälkeen hän taas työnsi kalunsa sisääni, enkä voinut olla huudahtamatta nautinnosta. Vauhti oli todella nopea, puristin sängynlaitaa ja yritin puristella pillullani kalua sisälläni. Kuulin Naten murahtelevan matalasti nautinnosta, hän aina välillä läpsäisi pakaroitani, joka sai nautinnon väreet kulkemaan klitorikselleni asti. Pian Nate otti tukevan otteen lantiostani, työnsi kalunsa vielä muutaman kerran todella syvälle sisääni, jonka jälkeen tunsin, kuinka hän laukesi sisääni. Mies kaatui päälleni hetkeksi, veti sitten jo hieman kutistuneen kalunsa ulos pillustani, josta nyt kiimanesteiden lisäksi valui spermaa. Nate kurottautui ottamaan muutaman pyyhkeen sänkyjen vieressä olevilta hyllyiltä ja johdatti minut hymyillen suihkuun.
”Olit todella hyvä valinta Isabellalle assistentiksi, pakko myöntää”, Nate katsoi minua silmiin samalla, kun antoi veden valua päällemme ja seisoimme toisiimme kietoutuneina yllättävän tilavassa suihkussa. Hymyilin entistä leveämmin, enää en viitsinyt edes nolostua tilanteesta, tai edes miehen sanoista.
”Hienoa, että kelpaan” totesin, hieroin samalla hennosti miehen taas jo seisokissa olevaa kyrpää. Nate puri hieman huultaan, kuin miettien, uskaltaisiko sanoa minulle jotain, mitä hänellä oli mielessä. Hän ei kuitenkaan sanonut mitään, ohjasi minut vain istumaan takanani olevalle matalalle jakkaralle. Samalla hän toi kalunsa suuni eteen ja katsoi minua kysyvästi. Naurahdin nyökäten, tartuin kunnolla hänen kalustaan ja vein sen suuhuni.

Aluksi hyväilin kielelläni vain terskaa, hennosti ja leikitellen. Nate sulki silmänsä ja huokaili, otti käsillään otteen päästäni ja alkoi liikutella sitä niin, että kyrpä meni syvemmälle suuhuni. Nopeutin tahtia pikkuhiljaa, hieroin toisella kädelläni hänen pallejaan, ja toisella omaa klitoristani. Nate ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun otin häneltä suihin, vaan pian hän laukesi ja täytti suuni suolaisella spermalla. Nielin kaiken, ja Nate katsoi minua hieman hämmentyneenä.
”Yllättikö tuo?” naurahdin, vein hänen kätensä klitorikselleni, joka todellakin huusi kosketusta.
”Hieman… Istu siinä”, Nate sanoi, istui itse suihkun lattialle ja nosti jalkani hänen olkapäidensä yli. Sitten hän työnsi muutaman sormen pilluuni, ja laski päänsä alas ja alkoi nuolla klitoristani. Vein käteni hänen blondien hiuksen sekaan, en aikonut päästää häntä ylös ennen kuin saisin orgasmin. Miehen kieli liikkui taitavasti klitoriksellani, sormet pillussa hieroivat juuri oikeaa kohtaa. Huohotin todella kovaan ääneen, edes suihku ei peittänyt ääntä. Pian selkäni meni kaarelle, tärisin ja huudahdin orgasmin kourissa. Nate piti minusta kiinni koko sen ajan, mitä orgasmini kesti, etten putoaisi jakkaralta. Lopulta, kun orgasmi oli ohi ja jälleen pystyin näkemään kunnolla, nousin seisomaan Nateen hieman nojaten.

”En olisi uskonut, että harrastaisin koskaan seksiä lentokoneessa”, naurahdin samalla, kun pesimme itsemme puhtaiksi. Nate hymyili ja painoi suudelman huulilleni.
”Ei tule olemaan viimeinen kerta”, mies totesi silmää iskien ja laittoi suihkun kiinni.


”Sen minä uskon, aivan liian hyvin…” huokaisin raukeasti hymyillen, laitoin pyyhkeen ympärilleni ja kuivailin hiuksiani pienempään pyyhkeeseen. Sen jälkeen Nate veti minut perässään sängylleen, jolle sitten nukahdimme miltei koko loppulennon ajaksi. 

1 kommentti:

  1. Lopetitko vai onko novellille/blogille tulossa jatkoa?

    VastaaPoista