maanantai 16. tammikuuta 2017

ASSISTENTTI | uusi työpaikka | ensimmäinen luku

Hei taas!

Koska multa itseltäni luonnistuu enemmän pidemmän tarinan (kuin novellien) kirjoittaminen, niin ajattelin, että alan kirjoittaa tänne seksitarinaa. Tässä olisi sen ensimmäinen osa, ja arvostaisin todella paljon, jos lukisitte tän, ja kertoisitte sitten, että kiinnostaisko teitä kuulla tähän jatkoa. Laitan tonne sivupalkkiin aiheesta myös kyselyn, että ne, jotka eivät halua kommetoida, niin voivat sinne laittaa mielipiteensä aiheesta.

En vielä tiedä, miten pitkä tästä tulee. Mutta merkitsen nää osat aina otsikon mukaisesti, että on selkeempää, mikä kuuluu tähän tarinaan, jos välissä julkasen jotain muuta. Ja tarinan taustana käytän olemassa olevaa bändiä, koska niin vain on helpompaa, mutta bändin nimeä en kirjoita, ja jäsenten nimet oon vaihtanut. Ehkä tunnistatte sen, ehkä ette, mutta älkää liikaa kiinnittäkö siihen huomiota. :)

Toivottavasti nautitte! ;)    xoxo, Ella

~~~

Istuin suuressa ja valoisassa toimistossa puisen pöydän edessä. Olin löytänyt lehdestä mielenkiintoisen työpaikkailmoituksen, jossa haettiin assistenttia musiikkialan managerille. Aluksi olin vain vitsaillut hakevani paikkaa, sillä olin vasta 21-vuotias eikä minulla ollut paljoa työkokemusta, joten en uskonut saavani työtä, mutta ystäväni olivat lopulta ylipuhuneet minut, joten nyt istuin jännittyneenä odottamassa haastattelijaa saapuvaksi.

Muutaman minuutin päästä kaunis brunette tiukassa kynähameessa käveli sisään. Nousin kättelemään naista, joka esitteli itsensä Isabellaksi.
”Maria”, sain vaivoin jännitykseltäni sanottua. Isabella hymyili leveästi, viittoi minua istumaan ja asettui itse pöydän toiselle puolelle.
”No niin, Maria… Olemme tiimini kanssa jo oikeastaan valinneet sinut tähän työhön, mutta minun pitää silti kysellä muutama kysymys. Ensimmäisenä, olethan tietoinen, että tähän työhön kuuluu matkustelu?”
”Kyllä, ja sitä odotan todella paljon”, hymyilin nyökytellessäni.
”Toisena… Työhösi kuuluu pääasiassa juoksevien asioiden hoitaminen, kuten haastatteluiden kysymyslistojen ja aikataulujen toimittamista artisteille ja heidän toiveidensa toteuttaminen joka asiassa. Myös hotellivarausten tarkistaminen kuuluu sinun työhösi. Miltä kuulostaa?”
”Todella hyvältä, selviän varmasti näistä tehtävistä kiitettävästi”, vastasin ja yritin kuulostaa todella itsevarmalta. Vaikka mielessäni pyörikin, keiden artistien kanssa saisin tehdä töitä, ja millaisia toiveita heillä sitten oikeasti tulisi olemaan.
”Hienoa. Ja vielä viimeiseksi, vapaa-aikaa sinulla on yleensä illat, kun artistimme ovat vapaalla itsekin, tai kun heillä on konsertti käynnissä. Saat itsellesi työpuhelimen, joka sinulla täytyy olla mukana koko ajan. Aikataulu tehdään aina muutamalle päivälle kerrallaan, jota tulee noudattaa. Ympärilläsi sinulla on todella paljon lahjakkaita ja työssään taitavia ihmisiä, joten jos kysyttävää tulee, he osaavat sinulle kyllä vastata. Onko sinulla nyt kysyttävää?”

Kun olimme saaneet käytyä kaikki kysymykseni läpi, kirjoitimme työsopimuksen heti. Olin todella häkeltynyt siitä, että olin oikeasti saanut sen työn, ja että pääsisin matkustamaan maailmanluokan tähtien kanssa. En kuitenkaan odottanut heistä paljoakaan, sillä tuskin kukaan heistä ehtisi tai haluaisi tutustumaan minuun.
”Kenen kanssa me ensimmäisenä lähdetään matkustamaan?” huomasin vielä kysyä, kun nousin pöydän äärestä ja suoristelin ylläni olevaa tummansinistä, kurvini tyylikkäästi esiin tuovaa mekkoa.
”Heidän kanssaan”, Isabella viittasi ovelle, joka aukeni samalla hetkellä. Sisään käveli neljä todella komeaa nuorta miestä, jotka tunnistin heti. Tunsin henkeni salpautuvan kurkkuuni ja punan nousevan kasvoilleni, mutta nieleskeltyäni hetken sain taas hengitettyä normaalisti.
”Maria, tässä ovat Henry, James, Lucas ja Nathaniel, lyhyemmin Nate”, Isabella esitteli hänet miehille. Kättelin hämmentyneesti hymyillen kaikkia, yritin keskittyä heidän puheeseensa, mutten kyennyt. Silmäni olivat liimautuneet Jamesiin ja tämän ruskeisiin silmiin, puhumattakaan t-paidan hihojen alta pullottaviin hauislihaksiin. Lopulta, kun pystyin vetämään katseeni irti miehestä, kuulin Isabellan puhuvan minulle.
”Tapaamme huomenna aamulla kello seitsemän toimistoni edessä, ja lähdemme sitten yhdessä hoitamaan asioita.  Kolmen päivän päästä lähdemme Amerikkaan, pakkaa mukaasi vain tarvittava. Stylistimme hoitaa sinunkin pukeutumisesi, koska varmasti tulet näkymään edes jonkin verran kameroiden edessä… Onko teillä jotain kysyttävää Marialta?” Isabella osoitti sanansa miehille, jotka istuivat sohvalla naisten edessä. Jokainen pudisteli päätään, ja Maria olisi voinut vannoa, että näki Jamesin iskevän samalla hänelle silmää. Sen jälkeen Isabella hyvästeli minut, minä hyvästelin hänet ja miehet, ja lähdin tärisevin jaloin ulos toimistosta.

Vasta, kun olin päässyt lähimpään naistenhuoneeseen, uskalsin taas hengittää kunnolla ja nojasin tukevasti seinään. Hetken hengiteltyäni käännyin peilin eteen, korjailin hiuksiani ja mekkoani, ennen kuin lähtisin kertomaan ystävilleni, että sain sen paikan. Juuri, kun olin kääntynyt ympäri kohti ovea, huomasin Jamesin seisovan lukitun oven edessä.
”Mitä sinä teet täällä?” kysyin hämmentyneenä, tunsin punan nousevan poskilleni heti, kun vain katsoinkin miestä kohden. Jamesin huulilla oli hurmaava, lähes viaton hymy, kun hän käveli luokseni.
”Ajattelin vain tulla tervehtimään sinua vielä näin lähemmin… Mariahan se oli?” mies oli tullut minuun jo miltei kiinni. Sain vain heikosti nyökättyä ja jouduin katsomaan todella paljon ylöspäin pituuseromme takia. James laski hitaasti toisen kätensä lantiolleni, toisella sipaisi karanneen hiuskiehkuran pois kasvoiltani. Tunsin, kuinka värähdin hänen kosketuksestaan, silmäni miltei painuivat kiinni. En halunnut tilanteen loppuvan, mutten tiennyt, saisiko näin tapahtua.
”Anteeksi, James, mutta… Minun pitäisi varmaan mennä”, henkäisin ja yritin astua askeleen taaksepäin. James kuitenkin tarttui nyt molemmilla käsillään vyötäröstäni kiinni ja veti minut kiinni itseensä. Sillä hetkellä olisin voinut vannoa, että tunsi miehen housujen pullottavan, enkä voinut olla kiihottumasta tilanteesta.
”Miksi? Onko sinulla kiire jonnekin?” hänen äänensä oli matala kuiskaus vasten kaulaani. Seisoin vain paikoillani, vaikka olisin nyt jo halunnut hypätä miehen syliin.
”Ei, mutta… Tämä ei varmaan ole sallittua”, sain mutistua samalla, kun Jamesin kädet vaelsivat koko ajan lähemmäs mekon helmaa. Kuulin miehen naurahtavan, ennen kuin hän taas nosti katseensa minuun.
”Eikö Isabella sanonut, että sinun pitää täyttää kaikki toiveemme? Tämä kuuluu siihen”, James sanoi hiljaa naurahtaen, nosti sitten minut itsensä ja seinän väliin.

Huudahdin ensin yllättyneenä, jonka jälkeen sanani (jos yritin jotain sanoa) hävisivät himokkaiden suudelmien alle. Alun hämmennyksen jälkeen uskalsin itsekin antaa käsieni vaeltaa Jamesin selässä, ja pidin tiukasti miehestä kiinni, kun hän kiskoi mekkoani ylemmäs ja tummansinisiä stringejäni pois kostean pilluni tieltä. Huomasin hänen jo laskeneen omat housunsa alas, ja täydessä seisokissa oleva kyrpä etsi reittiä kuumaan pilluuni. James suuteli kaulaani, puristeli pakaroitani ja työntyi sisääni minun huohottaessa kiimoissani hänen käsissään. Kyrpä sisälläni tuntui taivaalliselta, upotin käteni Jamesin hiuksiin ja purin huultani, etten alkaisi huutaa nautinnosta uuden työpaikkani naistenhuoneessa. Jamesin tahti kiihtyi kiihtymistään, pilluni valui enemmän kuin koskaan ennen kenenkään miehen käsittelyssä. Vedin häntä hiuksista sen verran, että sain liitettyä huulemme himokkaaseen ja taitavaan suudelmaan, jonka aikana sain orgasmin. James pakotti huulemme pysymään yhdessä, jotta en huutaisi orgasmini kourissa kaikuvassa naistenhuoneessa. Orgasmin loppuhetkillä James laukesi itsekin sisääni, ja pian sen jälkeen hän laski minut alas. Siistimme molemmat itsemme, kummallakin leveä (minulla myös hieman häpeilevä) hymy kasvoillamme.
”Tervetuloa tekemään töitä kanssamme, muru”, James sanoi, läpsäisi pakaroitani ja suuteli minua vielä kerran huulille. Sitten hän avasi oven lukosta, kääntyi vielä iskemään minulle silmää ennen kuin katosi ovesta ulos.
”Kiitos”, sain heikosti sanottua hänen peräänsä. Keräsin laukkuni mukaani ja lähdin rakennuksesta todella sekavalla ololla ulos. En todellakaan tiennyt, millaisen työn olin itselleni juuri saanut.

4 kommenttia:

 1. Lisäääääääääää! Vähintää kerran viikos! Ny o hyvää tekstii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt julkaisin tänään uuden, toivottavasti se sinutkin tavoittaa ;) Ella xx

   Poista
 2. Oi löysin pitkän etsiskelyn jälkeen blogisi! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyv, että löysit! Toivottavasti nautit ;) Ella xx

   Poista