maanantai 1. kesäkuuta 2015

Himokas

Huohotin jo alussa, niin himokas olin. En malttanut perehtyä esileikkiin, heitin heti vaatteeni pois, kuten hänkin teki, ja hän painoi minut sänkyä vasten. Hän työntyi sisääni, heti kovaa ja tunsin sitä ihanaa kipua, jota hän minulle aiheuttaa ottaessaan minut rajusti. Painoin lantiotani häntä vasten ja voihkin. Hän liikutti kaluaan sisälläni nopeammin ja nopeammin ja kiemurtelin hänen allaan ja pujotin käteni hänen hiuksiinsa tukistaen niitä huomaamattani. Painoin kasvoni hänen kaulaansa ja huohotin hänen huumaavaa tuoksuaan ja tunsin, kuinka märkä olen.

Hän sai minut tulemaan, huusin ja hän laukesi sisääni. Silti hän pysyi vielä sisälläni ja pani minua edelleen rajusti ja kouri rintojani kovakouraisesti. Suutelin häntä kiihkeästi ja painauduin vielä lujempaa häntä vasten. Pian hän vetäytyi sisältäni ja siirtyi huulillaan hivellen vartaloani alaspäin. Tunsin kuinka hänen kielensä alkoi sivelemään klitoristani. Huohotin vieläkin. Kiihotuin uudestaan, kostuin entistä eenmmän. Hän työnsi sormensa sisääni ja sormetti minua, tällä kertaa hellemmin. Olin herkillä, ja tulin toisen kerran. 

Hän nousi takaisin päälleni, ja suutelimme pitkään kiihkeästi mutta hellästi toisiamme. Hän suuteli kaulaani ja minä hengitin hänen hiustensa tuoksua ja painoin hänen kasvojaan kaulaani vasten. Vaihdoimme toisin päin, käännyin hänen päälleen ja suutelin hänen kaulaansa. Hän hiveli selkääni ja veti minua itseään vasten. Lopulta siirryin hänen vierelle, ja hän painoi päänsä rintojeni väliin. Suutelin vielä hänen hiuksiaan, ennen kuin hän kuiskasi:
"Rakastan sinua."

1 kommentti:

  1. Hei, voit ottaa tämän kommentin pois näkyvistä kun olet sen nähnyt. mutta sivussa olevaan kyselyyn olisin halunnut vastata mutta en pysty (?) ja kolmas vahtoehto isätytär yms olisi mielenkiintoista lukea ja se minkälaisen tarinan saisit siitä :) Tykkään kaikista sinun teksteistä!

    VastaaPoista