lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kiusoitellen

Olin valmistautumassa bileisiin. Oli lämmin kesäpäivä, mutta illalle oli luvattu sadetta. Taivas kuitenkin näytti kirkkaalta, joten olin pukeutunut hyvin lyhyeen mekkoon, joka ei rinnan alueelta kuitenkaan taas paljastanut liikaa. Mekko oli ihonmyötäinen, ja muotoni tulivat siinä houkuttelevasti esille. Olin kihartamassa hiuksiani, kun sain viestin puhelimeeni.
   "En malta odottaa että nähdään illalla ;)" oli viestissä. Se oli tullut ystävältäni Jonilta, joka oli kauan yrittänyt olla minulle enemmän kuin ystävä. Itse olin myös jonkin aikaa halunnut samaa, mutta halusin kiusoitella Jonia. Vastasin hänelle kiusoitellen: 
   "Älä ihmettele jos et mua näekään, voi olla että sokaistut kun tuun huoneeseen ;)". Jatkoin hiusteni kihartamista. Hetken päästä sain häneltä toisen viestin.
   "Onneksi monia asioita voi tehdä silmät kiinni - tai myös sokeana ;)<3". Naurahdin, ja vastasin hänelle vain silmäniskun. Siirryin meikkaamiseen. Tein silmämeikistäni tumman mutta hienostuneen ja huuleni punasin vahvasti, sillä tiesin saavani Jonin huomion tälläisella meikillä. Häm ei voi vastustaa vahvan punaisia huulia.

Katsoin vielä viimeisen kerran peiliin, laitoin korkokengät jalkaani, nahkatakin mekkoni päälle ja nappasin laukkuni ennen kuin astuin ovesta ulos. Kaivoin rappukäytävässä autoni avaimet laukustani ja varmistin, että mukanani on kaikki tarvittava. Nousin autoon, laitoin musiikin kovalle ja lähdin kohti bilepaikkaa. Onneksi sain jäädä sinne yöksi, niin saatoin mennä sinne omalla autolla.

Päästyäni perille bileet olivat jo hyvässä alussa. Ihmisiä oli paljon, samoin juotavaa ja musiikki soi kovalla. Monet olivat jo tanssimassa, yhden parin näin olevan tutustumassa toisiinsa jo hieman syvemmin. Kävelin heidän kaikkien ohi ja etsin katseellani Jonia. Pian näin hänet ystäviensä kanssa toisessa päässä huonetta, mutta en mennyt hänen luokseen. Etsiydyin omien ystävieni seuraan, jotka olivat saaneet hyvän biletysvaihteen päälle. He olivat tanssimassa ja lauloivat musiikin päälle ja nauroivat kovaan ääneen. Sain joltain juoman käteeni, ja heittäydyin bileisiin mukaan. Huomasin, kuinka aina käteeni etsiytyi juotavaa, kun edellinen oli tyhjentynyt. Olin reippaassa nousuhumalassa, kun vihdoin menin Jonin luo.

   "Hei sinullekin", sanoin Jonille ja heittäydyin hänen kaulaansa. "Oon etsinyt sua koko illan."
   "Olen mäkin sua etsinyt, mutta en ole löytänyt. Taisin oikeasti sokeutua, kun tulit", Joni vastasi ja hapuili silmät kiinni eteensä. Aloin nauramaan hänelle. Hän avasi silmänsä, ja katsoi minua syvälle silmiini. Vakavoiduin ja vastasin hänen katseeseensa. Hänen kätensä olivat lanteillani, ja hän alkoi hiljaa keinuttamaan minua. 
   "Mennään tanssimaan", sanoin, ja tartuin häntä kädestä ja lähdin viemään kohti tanssilattiaa. Musiikki oli kovaa ja nopeaa, ja aloimme tanssimaan kiinni toisissamme. Jatkoimme molemmat samalla juomista, tunsin olevan koko ajan enemmän ja enemmän humalassa. Illan vaihtuessa yöhön osa vieraista olivat jo lähteneet, osa sammuneet tai menneet nukkumaan ja osa jaksoi vielä jatkaa. Minä ja Joni jatkoimme vielä, musiikki oli vaihtunut nopeasta hitaaseen, ja tanssimme kietoutuneina toisiimme musiikin tahtiin. Painoin pääni Jonin olkapäälle, ja hän laittoi kätensä alaselälleni ja veti minua itseään vasten. Nostin pääni hänen olaltaan, ja katsoin häntä suoraan silmiin. Hän vastasi katseeseeni.

Ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen hän laski katseensa punaisille huulilleni, nielaisi, sitten siirsi katseen takaisin silmiini ja puri omaa huultansa. Samalla hänen kätensä laski pakaralleni, jota hän puristi ja kumartui lopulta suutelemaan minua. Suudelma oli yhtäaikaa lempeä ja kiihkeä. Vastasin tulisesti hänen suudelmaansa ja upotin käteni hänen hiuksiinsa. Irroittauduin suudelmasta ja huohahdin kiihotuksesta. Tartuin Jonia kädestä ja kerroin hänelle silmilläni, että mennään muualle jatkamaan. Vein hänet siihen huoneeseen, joka minulle oli yöpymistä varten varattu. 

Huoneessa oli parisänky, joka oli pedattu harmaalla peitolla. Peiton päällä oli sydämenmuotoinen tyyny, jonka päällä oli kondomipaketti ja viesti ystävältäni. Viestissä luki: "Jos päädytte tänne asti ;)". Naurahdin, siirsin tavarat sängyltä yöpöydälle, heitin päiväpeiton pois ja käännyin kohti Jonia. Hän otti minut syliinsä ja jatkoimme suutelua. Aloin avaamaan mekkoni vetoketjua, ja Joni heitti paidan päältään ja alkoi avaamaan housujaan. Otin mekon päältäni Jonin riisuessa housujaan. Ennen kuin ehdin avaamaan rintaliivejäni, Joni nappasi minut taas lähelleen ja alkoi avaamaan niitä. Hitaasti, kiusoilellen hän avasi liivini ja otti ne pois. Hän tarttui molempiin rintoihini ja suuteli niitä. Tunsin, kuinka aloin kostumaan. Huokailin ja painoin Jonia itseäni vasten.

Jonkin ajan kuluttua nostin hänen päänsä rinnoiltani ja suutelin häntä kiihkeästi. Kokeilin kädelläni hänen haaroväliään, josta löysin hänen jäykistyneen kalunsa. Potkin kengät jaloistani, heitin loputkin vaatteet päältäni, ja Joni teki samoin. Laskeuduin sängylle istumaan ja vedin Jonin päälleni. Hän työnsi minut makuulle ja suuteli kaulaani. Levitin jalkani hänen molemmille puolilleen ja työnsin lantiotani häntä vasten. Muistelin yöpöydällä olevia kortsuja, ja sanoin Jonille niistä. Hitaasti hän irroittautui minusta, nousi ja otti yhden kortsun. Nousin hänen vierelleen, tartuin hänen kaluunsa, katsoin häntä viettelevästi hymyillen ja sanoin:
   "Anna mun laittaa se." Jonin ilmeestä näin, kuinka hän nautti sanoistani. Menin polvilleen hänen eteensä lattialle, otin kortsun ja laitoin sen paikoilleen. Sitten, hetken mielijohteesta, otin hänen kalunsa suuhuni. Kuulin Jonin huokaisevan yllätyksestä ja tyydytyksestä ja sain siitä halua ottaa häneltä suihin himokkaammin. Toinen käteni oli kalun ympärillä ja toisella kädelläni hieroin kiveksiä hellästi. Joni huohotti koko ajan nopeammin, ja pian hän pyysi minua nousemaan. Nousin ja samalla suutelin häntä joka paikkaan, päätyen lopulta huulille. Hän käänsi minut alleen, ja levitin taas jalkani. Katsoimme tosiamme silmiin, kun hän työntyi sisälleni.

Hänen kalunsa oli isompi kuin kenenkään, jonka kanssa olin ollut sängyssä, oli koskaan ollut. Huudahdin kivusta ja himosta hänen työntyessään sisälleni. Puristin Jonin selkää käsilläni ja painoin lantiotani häntä kohden. Joni alkoi liikuttamaan kaluaan sisälläni edestakaisin, ja minä huohotin kiihtymyksestä. Tunsin Jonin hengityksen ihollani. Hänkin huohotti ja jatkoi panemistani, koko ajan nopeampaa. Jonin ilmeestä näin, että hän laukeaa pian. Aloin hieromaan klitoristani, jotta itsekin tulisin Jonin kanssa samaan aikaan. Tunsin Jonin kalun syvällä sisälläni ja sen pysähtyvän sinne. Huohotin nautinnosta ja kivusta, anelin Jonia jatkamaan. Pian hän jatkoi liikettä, nyt hitaammin ja aina syvälle. Nyt tunsin, kuinka itsekin pian tulisin. Sain henkäistyä sen Jonille, joka alkoi sen jälkeen panemaan minua nopeammin. Aloin huudahtelemaan ja tulin. Joni vetäytyi sisältäni samalla, ja huomasin hänenkin lauenneen. Otin kortsun hänen kalunsa päältä pois, ja vedin peiton päällemme ja jatkoimme suutelua toisimme kietoutuneina. Joni vielä laskeutui nuolemaan pilluani ja sani minut helposti tulemaan toisen kerran. Sitten hän nousi takaisin vierelleni, ja kävimme nukkumaan lusikassa. Aamulla heräsimme samasta asennosta toisillemme hymyillen.

2 kommenttia:

  1. Milloin kirjoittelet lisää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari tekstiä on jo aloitettuna luonnoksissa, yritän saada niistä jonkun julkaisukelpoiseksi mahdollisimman pian :) kiva että haluat lukea lisää mun tekstejä! :)

      Poista