keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Varovasti ja hapuillen

- Hei, saanko lainata sun konetta? kysyin kämppikseltäni.
- Joo, lainaa vaan, siinä ei ole salasanaa, hän vastasi ennen kuin meni suihkuun. Kävin hakemassa tietokoneen omaan huoneeseeni keittiön pöydältä, jossa se oli avoimena. Näytöllä näkyi kämppikseni Facebook-profiili, ja ainakin seitsemän eri keskustelua avoimena. Hän on aina ollut suosittu, koska hän on kaunis, fiksu ja huomaavainen, eikä hänen kropassaankaan ole valittamista. Hän on myös itsevarma, joka saa miehet (ja miksei myös naiset) katsomaan pitkään hänen peräänsä. Kerran seurasin, kuinka yksi mies lehahti kasvoiltaan punaiseksi ja laittoi äkkiä kätensä haarojensa eteen, kun ystäväni käveli hänen ohitseen.

Olin juuri kirjautumassa ulos hänen profiilistaan, kun yhdestä avoimesta keskustelusta huomasin oman nimeni. Utelias luonteeni pakotti minut lukemaan, mitä minusta sanottiin.
   - Ei se mun kanssa mitään halua tehdä, kämppikseni oli sanonut.
   - Kokeile edes, mistä voit tietää, jos et edes kysy?
   - Miten mä voin kysyä mun kämppikseltä, joka selvästi on hetero ja kuolaa miesten perään, että tulisko se mun kanssa suihkuun, tai mun makkariin kokeilemaan eri juttuja?
   - Sanot sen sille vaan. Kyllä sekin on sua katsellut, välillä mäkin pystyn näkemään, kuinka se nuolee sua katseellaan. Ja jos et uskalla sanoa, laita sille päivällä viestiä tai sujauta lappu kirjan väliin tai jotain, jossa kerrot, mitä haluat.
   - Mua vaan epäilyttää, voidaanko me jatkaa enää ystävinä ja kämppiksinä, jos se pitääkin mua ihan outona. Mut mä kysyn.

Keskustelu päättyi tähän. Olin todella hämmentynyt lukemastani, ja tuijotin hetken keskustelun viimeistä lausetta enkä kyennyt liikkumaan. Mielessäni pyöri miljoona asiaa, jotka kaikki liittyi suihkussa olevaan ystävääni. Hetken päästä tajusin, mitä haluan tehdä. Kuuntelin jonkin aikaa, koska suihku sammuu ja kylpyhuoneen ovi käy. Kun lopulta kuulin haluamani, nousin, heitin kaikki vaatteeni pois ja lähdin kohti kämppikseni huonetta. Hänellä oli ovi auki, ja hän seisoi alastomana selkä minua kohti huoneessaan sänkynsä vieressä. Pääni tyhjeni ja vatsassani tuntui kuin siellä olisi ollut perhosia. Kävelin hiljaa hänen luokseen ja kiedoin käteni hänen lanteilleen, suudellen samalla hänen niskaansa. Tunsin kuinka hän hätkähti, mutta nautti siitä, mitä tein. Käänsin hänet ympäri ja työnsin hänet sängylle. Nousin hänen päälleen ja aloimme suutelemaan toisiamme, ensin varovasti ja hapuillen. Käteni etsiytyivät hänen rinnoilleen. Aloin näpertämään hänen nännejään, hieroin itseäni häntä vasten. Ystäväni kädet liukuivat selästäni pakaroilleni ja tunsin tiukan puristuksen persreikäni vieressä.

Suutelimme edelleen, nyt jo kiihkeämmin. Kiihotuin ystäväni alastomasta vartalosta, rintojemme kosketuksesta toisiinsa. Siirsin toisen käteni ystäväni jalkojen väliin ja hapuilin hänen reikäänsä.
- Odota, hän kuiskasi korvaani ja lähti pois altani. - Minulla on muutama lelu. Hän nousi ja meni lipastonsa laatikolle. Sieltä nousi esiin pieni pinkki dildo, joka oli tehty peniksen malliseksi.
- Käytä tätä, kuulin hänen sanovan ennen kuin hän nousi takaisin sängylle, jalat levällään eteeni. Näin hänen koko kauneutensa ja painoin kasvoni hänen pilluunsa ja aloin nuolemaan. Hän työnsi lantiotaan kohti minua ja huokaili nautinnosta. Otin dildon, ja työnsin sen hänen sisäänsä. Liikuttelin sitä edes takaisin, hitaasti ja kiusoitellen.Hän alkoi vääntelehtimään ja huohottamaan. Työnsin dildoa hänen sisäänsä kovempaa ja syvemmälle, samalla hyväillen häntä kielelläni. 

- Nouse päälleni, ystäväni sai sanotuksi huohotuksensa lävitse. - Mä haluan nuolla sua. Nousin hetkeksi ja siirryin hänen kasvojensa päälle. Tunsin hänen sormensa menevän sisälleni ja huokaisin nautinnosta ja kiihotuksesta. Laskeuduin samalla takaisin hänen pillunsa päälle ja jatkoin nuolemista entistä kiihkeämmin. Annoin dildon ystävälleni, ja hän työnsi sen sisääni. Vavahtelin ystäväni päällä, kun hän liikutti lelua edestakaisin ja kovaa. Samalla hän nuoli pilluani kiihkeästi ja välillä raivokkaasti. Annoin samanlaista kyytiä ystäväni pillulle. Pian en pystynyt jatkamaan nuolemista, sillä tunsin, kuinka laukean pian. Huohotin ja sormetin ystävääni, jonka huokailun ja himon kuulin. Tunsin dildon työntyvän entistä syvemmälle sisääni ja se sai minut huutamaan - ja laukemaan ystäväni kasvoille. Annoin ystävälleni vielä nautintoa sormettamalla ja nuolemalla, ja pian hänkin laukesi huutaen ja huokaillen.

Nousin hänen päältään ja laskuduin hänen viereensä suutelemaan häntä hellästi. Laskin käteni hänen lanteilleen, ja jatkoimme toistemme suutelua pitkään.
- Haluatko uudestaan? kysyin rikkoen hiljaisuuden.
- Nytkö? kämppikseni vastasi kasvoillaan pieni, kaunis hymy.
- Nyt, vastasin kuiskaten sen hänen korvaansa, ja nousin takaisin hänen päälleensä suudellen hänen kaulaansa kiihkeästi.

2 kommenttia:

 1. Hei. Oletko ajatellut vieraskynä postausta blogiisi? Mulla olisi mielenkiintoa kirjoittaa, mutta en omaan lifestyle blogiin viitsi kirjoittaa, enkä omalla nimelläni.

  Jos haluat tekstin, laita sähköpostiosottees ni voisin kirjottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en ole ajatellut asiaa, mutta hienoa, että ehdotit! Ymmärrän, ettet halua kirjoittaa omaan blogiis ja omalla nimellä. Mäkään en omalla nimelläni tätä blogia kirjoita. Mutta ota ihmeessä yhteyttä! :)

   S-postini on ella.eine1@gmail.com

   Poista